ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Au dat culoare stadionului!

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

Ieri, la Moreni, pe stadionul „Flacăra” a avut loc un eveniment care cu siguranţă a evidenţiat legătura strânsă dintre fanii morenari şi simbolul oraşului, Flacăra Moreni. În urmă cu câteva săptămâni, fanii morenari au iniţiat o promovare a unui eveniment ce avea în prim-plan cosmetizarea stadionului local. Acţiunea a început la ora 9:00,această fiind coordonată de membrii Peluzei Sud dar şi de administratorului clubului,Laurenţiu Nistor. Pe parcurs, s-au adunat aproximativ 50 de oameni care au vopsit tribuna principală a stadionului local,iar la un moment dat şi-au făcut apariţia membrii echipei în frunte cu antrenorul Gabriel Paraschiv, aceştia ajutând fanii în procesul pe care l-au început. Acest eveniment a fost unul marcant pentru istoria recentă a formaţiei morenare, acest lucru arătând încă o dată iubirea necondiţionată a fanilor morenari pentru echipa locală.

Cu siguranţă,în acest moment legătură dintre echipa şi fani a devenit şi mai strânsă, această familie care s-a format la Moreni aşteaptă că la finalul sezonului,Flacăra să ajungă acolo unde merită,în Liga a 3-a.

Până atunci, fanii au ocazia să vadă la lucru formaţia lui Paraschiv miercuri, 29 iulie de la ora 17:30, când Flacăra va întâlni Viitorul Domneşti în faza a 2-a a Cupei României.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media