ortooxacell kiss2022.gif Flax

Clujul îl vrea pe antrenorul târgoviștean Viorel Staicu. Vezi de ce!

Stagiul, organizat de C.S. Mixed Martial Arts Transilvania din Cluj-Napoca, a inclus două antrenamente de câte două ore și jumătate, fiecare conținând partea de încălzire, tehnici și procedee în picioare, ducere la sol și revenire, procedee la sol și finalizare. „Toate acestea au fost legate foarte bine între ele, astfel că participanții, deși majoritatea erau începători, au reușit să înțeleagă și să execute ceea ce li s-a arătat și explicat”, ne-a spus Sebastian-Ioan Haidu, instructor kickbox, karate, MMA la clubul din Cluj-Napoca. El l-a cunoscut pe Viorel Staicu în luna octombrie a acestui an, cu ocazia Galei de Arte Marțiale Mixte UFT (Ultimate Fighting Tournament), la care a invitat mai multe cluburi din țară. „Domnul Viorel este un om de cuvânt, cu multă experiență in artele marțiale, o persoană de la care ai foarte multe de învățat. Faptul că încă de la început m-a ajutat în buna desfășurare a Galei UFT m-a făcut să mențin legătura cu el după eveniment”, povestește instructorul.

„Sportivii au fost foarte încântați de cele învățate”

La stagiul de pregătire au participat 40 de sportivi, inclusiv antrenori. Feed-back-ul participanților a fost unul pozitiv, ceea a determinat organizatorii să plănuiască noi colaborări cu Viorel Staicu. “Pot să zic că am avut încredere încă de când am hotărât să facem acest stagiu de pregătire că domnul Viorel este o persoană care știe cu ce se mănâncă artele marțiale, în același timp și un profesor bun care ne va putea arăta și explica cu ușurință câteva dintre metodele lui de antrenament pe partea de MMA. Sportivii au fost foarte încântați de cele învățate și de accea am hotărât să facem cel putin trei astfel de stagii în 2013”, a adăugat Sebastian-Ioan Haidu. El reprezintă un club mai tânăr, înființat în 2010, dar cu rezultate: are un campion național la karate, un campion la kickbox și sportivi învingători în meciuri de MMA.

Viorel Staicu a fost însoțit la Cluj-Napoca de fiul său, Virel Staicu Jr., asistent instructor în cadrul C.S. Ager Târgoviște. Ei s-au arătat de asemenea încântați de cei pe care i-au întâlnit la acest stagiu de pregătire. “Sebastian este mai tânăr, dar este foarte entuziast. Îi plac foarte mult artele marțiale mixte și mă bucur că a venit cu ideea de colaborare, pentru a dezvolta acest sistem de lupte. Participanții la stagiu ni s-au părut și mie, și lui Vio, oameni extraordinari, foarte receptivi și dornici să învețe”, ne-a declarat Viorel Staicu.

stagiu_mma_cluj-napoca_6

stagiu_mma_cluj-napoca_2

stagiu_mma_cluj-napoca_3 stagiu_mma_cluj-napoca_8stagiu_mma_cluj-napoca_4 stagiu_mma_cluj-napoca_5  stagiu_mma_cluj-napoca x

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media