ortooxacell kiss2022.gif Flax

BASCHET FEMININ! CSM Târgovişte e campioană- ecourile victoriei!

Gabriel Boriga (preşedinte onorific CSM Târgovişte): „Sunt foarte fericit după obţinerea acestui rezultat de excepţie. Le mulţumesc fetelor, antrenorilor şi conducătorilor pentru clipele superbe pe care le-am trăit în acest sezon. A fost o victorie a caracterelor puternice, iar odată cu acest succes am arătat unei ţări întregi că pasărea Phoenix poate să fie oricând emblema echipei, iar acolo unde este devotament,dragoste de sport şi profesionalism vor exista mereu rezultate. Le mulţumesc încă o dată fetelor care au dovedit ce caracter senzaţional au! Acest titlu aparţine Târgoviştei şi târgoviştenilor cărora cu siguranţă le-am făcut o mare bucurie după doi ani în care am absentat din elita baschetului feminin românesc „

Cristina Ciocan (căpitan CSM Târgovişte): „Este o senzaţie absolut superbă. Titlul ăsta are un farmec aparte pentru mine pentru că a fost obţinut aici (n.n. la Satu Mare). Sincer am avut ceva reţineri după jocurile de la Târgovişte că nu vom putea câştiga finala cu 3 – 0, dar când le-am văzut pe colegele mele cât de concentrate erau am fost sigură că nu putem scăpa victoria. Pentru noi urmează un drum lung până la Târgovişte şi apoi o pauză bine meritată. Le mulţumim fanilor noştri!” 

Ciprian Iugulescu (preşedinte CSM): “Este rezultatul unui an de muncă al fetelor şi al staff-ului tehnic. Am trecut cu bine peste momentele decisive şi am găsit mereu puterea să continuăm. Cred că după obţinerea acestei victorii toată lumea a văzut că CS Municipal Târgovişte este cea mai importantă echipă a Diviziei A. Este un moment în care trebuie să ne bucurăm, dar trebuie să ne gândim şi la sezonul următor, dar mai ales la campania europeană care va urma. În urmă cu două sezoane Târgoviştea reuşea să ajungă până în faza sferturilor de finală ale competiţiei, iar acest rezultat ne obligă şi pentru viitor. În mod evident acest rezultat este şi un răspuns pentru toţi cei care ne-au contestat pe parcursul sezonului, dar acum este timpul să sărbătorim titlul câştigat cu mari sacrificii. Le mulţumesc din suflet tuturor fanilor echipei noastre pentru sprijinul necondiţionat pe care ni l-au acordat pe tot parcursul campionatului şi le dedicăm cele două trofee.”

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media