ortooxacell kiss2022.gif Flax

Astăzi este ziua cea mare. F.C. Chindia se bate pentru Cupă

Debutul perfect al Chindiei Târgovişte, cu patru victorii în noul sezon dă speranţe antrenorului şi conducătorilor clubului că meciul cu CSU Craiova din Cupa României va di un meci cu un rezultat pozitiv pentru echipa de sub turn.

„Jucăm de la egal la egal cu Craiova. La ora asta, nu sunt diferenţe între jocul nostru şi jocul lor. Am văzut meciul Universităţii cu Bistriţa şi nu m-a impresionat cu nimic.” a declarat antrenorul Silviu Dumitrescu într-o conferinţă de presă.

Şi pentru că în anii anteriori tehnicianul a greşit jucând în meciuri importante, ca cel cu Astra II, cu reyervele, de această dată Silviu Dumitrescu spune că va juca cu cea mai bună echipă pe care o poate face Chindia la această oră „Eu sunt Stan Păţitul cu meciurile de Cupă. În 2011 am băgat rezervele cu Astra II, pentru că aveam apoi joc de campionat cu Juventus. Am pierdut şi în Cupă şi în campionat şi am nemulţumit pe toată lumea. Acum, lucrurile stau altfel şi îmi permit să risc.” a mai continuta tehnicianul.

Târgoviştenii trebuie să ştie că intrarea la meci va fi gratuită, astfel că în tribune sunt aşteptaţi 2.000 de suporteri. Meciul se va desfăşura astăzi de la ora 16.30 pe stadionul Eugen Popescu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media