ortooxacell kiss2022.gif Flax

Amicalul cu PAS Pucioasa, un succes pentru Urban Titu

Urban Titu şi-a asigurat o nouă victorie în testele de verificare ale iernii. Trupa lui Cristian Bădoiu a bifat al doilea succes în perioada de pregătire, după ce a trecut de PAS Pucioasa, cu scorul de 3-0 (1-0).

În disputa cu reprezentanta Ligii a 4-a, componenţii Urbanului au demonstrat încă o dată că dau totul pe teren pentru a atinge o formă cât mai bună în partea secundă a campionatului. Pe stadionul „Dumitru Popescu-Tică”, din Dealul Patranei, Bădoiu a aruncat în luptă numeroşi jucători ajunşi în probe, pentru a le vedea încă o dată potenţialul. Dacă în prima repriză, acesta a mizat pe trei nou-veniţi, în actul secund a dorit să vadă la lucru alţi şapte.

Succesul Urbanului în partida cu Pucioasa a venit în urma reuşitelor semnate de R. Cârstea (în prima repriză), Anghel şi Fieraru, în mitanul al doilea. Pentru înfruntarea cu divizionara D, Titu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Gheţu – I. Constantin, Militaru, Dogaru, Mirescu – Corbu, Ivaşcu, Dicu, Rădescu – R. Cârstea, Constantinescu, iar pe parcurs au mai intrat M. Mihai – Stan, A. Neguţ, Fieraru, Maria, Tuţă, R. Dobre, Anghel, C. Neguţ şi Nedelcu. Pentru Urban, sâmbătă (ora 11.00, la baza sportivă de la Hagioaica), urmează un nou amical, împotriva Avicolei Tărtăşeşti.

De asemenea, la finalul ultimului joc de pregătire din această săptămână, conducerea tehnică de pe „Orăşenesc” va stabili lotul de jucători pe care Titu va miza în cantonamentul centralizat de la Căciulata.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media