ortooxacell kiss2022.gif Flax

AGER Târgovişte – un club sportiv pe plus, în 2014

Ca fiecare – individ, instituţie, firmă – şi cei de la AGER Club au tras linie spre final de 2014, pentru a vedea ce au reuşit în acest an. Situaţia, analizată de presedintele si antrenorul Clubului, Viorel Staicu, este una lăudabilă. “Ne dezvoltăm continuu. An de an am avut progrese, dar 2014 a adus mai multă recunoaştere pentru Sistemul AGER, prin examene de grad şi competiţii câştigate”, ne-a declarat Viorel Staicu.

Între reuşitele clubului a cărei baze de pregătire sunt Artele Marţiale Mixte se numără rezultatele sportivilor: Constantin Rădoi a câştigat un superfight la ADCC România; Codruţ Soare şi Bogdan Stroe au intrat în echipa de performanţă prin rezultatele pe care le-au obţinut la Grapling şi BJJ; Ştefan Arsene şi Codruţ Soare au debutat în MMA, la profesionişti, câştigând meciurile pe care le-au avut în vară, lucru care îi propulsează de asemenea în elita echipei de performanţă pentru următoarele gale.

Sistemul AGER – pentru oameni ageri în sport şi în viaţă

MMA-ul este un sport care se adresează unei anumite categorii de persoane, însă Clubul AGER, prin programele oferite, are un public ţintă lărgit, adresându-se atât celor care vor să facă performanţă în sport, cât şi celor care doresc să facă mişcare pentru autoapărare, întreţinere sau deconectare. Elevii au vârste cuprinse între 6 şi 61 de ani şi sunt împărţiţi pe mai multe grupe: copii, începători (nivel mediu de pregătire) şi avansaţi. În ceea ce-i priveşte pe copii, obiectivul principal este dezvoltarea personalităţii şi a calităţilor psiho-motorii. Ei lucrează după sistemul creat de Viorel Staicu, în urma practicării şi cercetării artelor marţiale timp de peste 20 de ani. “AGER Club este concretizarea visului meu de a crea o şcoală în care să pun la dispoziţie toată cercetarea mea teoretică şi practică în Arte Marţiale Mixte, astfel încât fiecare individ care îşi doreşte o anumită ramură sportivă sau de întreţinere să vină să înveţe. Eu lucrez continuu pentru dezvoltarea acestui Sistem AGER. Nu pot învăţa pe nimeni care nu vrea să afle, pentru că omul învaţă din răspunsurile la întrebările lui, nicidecum din informaţia care i se bagă pe gât” consideră antrenorul si presedintele clubului sportiv.

Pentru 2015, sportivii de la AGER Târgovişte au în vedere mai multe rezultate la competiţiile naţionale şi internaţionale şi o mai bună închegare a grupelor formate, la care se va adăuga una pentru cei care fac inaltă performanţă în Arte Marţiale Mixte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media