Social democratele din Târgovişte, acţiune în beneficiul unor copii insituţionalizaţi

COMUNICAT DE PRESA

 

În aceste zile de sărbătoare suntem chemați să arătăm lumină, pace şi bucurie, în familie şi în societate.

Organizația Femeilor Social Democrate a Municipiului Târgovişte este, şi de această dată, alături de comunitate, în dorința de a aduce un strop de speranță şi de fericire pe chipurile copiilor din sistemul de protecție sociala Dambovita. Atitudinea doamnelor de a veni în sprijinul acestei categorii sociale, este una constantă, amintind faptul că în anii anteriori OFSD a desfășurat un amplu program intitulat „Mame speciale pentru copii speciali” , în cadrul căruia atenția a fost îndreptată către mamele eroine care acordă zilnic o lecție de viață, comunității, constând în putere, curaj și echilibru.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, cât și a venirii Iepurașului, de această dată, micuții sunt beneficiarii direcți ai acțiunii OFSD Târgoviște, în dorința de a întinde o mână spre fericirea și liniștea lor.


O altă direcție a acestei acțiuni este aceea de a respecta și de a aduce în atenția comunității faptul că toți copiii au drepturi egale. Copiii au dreptul la integritate fizică și morală , au dreptul la educație. Au, de asemenea, dreptul de a fi iubiți necondiționat, de a nu fi discriminați, precum și dreptul de a fi fericiți. Acestora nu le trebuie refuzat dreptul la dezvoltatere și integrare socială.

În acest sens acțiunea de astăzi a OFSD Târgoviște s-a desfășurat în incinta unui loc de joacă din Municipiul Târgoviște.

Evenimentul a fost organizat de către doamna președinte a OFSD Târgoviște – Deputatul Carmen Holban, împreună cu doamna Deputat Oana Vlăducă. Au participat de asemenea la eveniment doamna președinte a OFSD Dâmbovița – Gilia Claudia şi consilierul local Boboacă Doina, precum şi alte membre ale Biroului Organizației Municipale a OFSD.

Cuvintele de ordine ale acestei zile au fost: culori, mișcare, muzică și voie bună.

Să vedem minunea in toți copiii!

 

Presedinte OFSD Municipiul Targoviste

Deputat Holban CarmenGurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca