AGRICULTURĂ: Cerere unică pentru toate formele de sprijin pentru subvenția pe suprafață

Începând cu anul acesta și cu noua campanie de primire a cererilor pentru acordarea subvențiilor pe suprafață, ce ar putea debuta pe 15 martie, fermierii vor trebui să se încadreze într-o singură sesiune de primire cereri, atât pentru zootehnie, cât şi pentru suprafaţă. Odată cu depunerea cererii unice, fermierul va aplica acea schemă unde se încadrează, în domeniul zootehnic sau sectorul vegetal.

‚Vom merge pe cererea unică. Fermierul va aplica acea schemă unde se încadrează: zootehnie sau schemă de sprijin pe suprafață”, spune Oana Năstase, purtător de cuvânt al APIA Dâmbovița.

Nu este singura modificare din sesiunea de depunere a cererilor pentru această măsură, care  va începe mai târziu decât de obicei.

Campania de primire a cererilor pentru acordarea subvenţiilor pe suprafaţă ar putea debuta cel mai probabil pe 15 martie şi va dura până pe 9 iunie, în condiţiile în care în anii trecuţi sesiunea a debutat de la 1 martie şi s-a finalizat pe 15 mai. De asemenea, va fi eliminat şi intervalul dintre 15 mai şi 10 iunie în care se mai puteau depune cereri cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Citește și

Fermierii ar putea scăpa de penalizările de 1% pentru fiecare zi de întârziere a cererilor pentru schemele de sprijin pe suprafață

Fermierii pot renunţa la angajamentele de agromediu, accesând clauza de revizuire

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “AGRICULTURĂ: Cerere unică pentru toate formele de sprijin pentru subvenția pe suprafață

  • 8 martie 2015 at 9:52
    Permalink

    LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII-MAGISTRAT-JUDECATOR CIUREA(DAVID) LELIOARA DENISA- LUMINITA ORASUL BALS JUDETUL OLT

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *