DÂMBOVIȚA: Primăvară în toată regula, de Bobotează! Cât vor urca temperaturile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.01.2018 ORA 08 – 07.01.2018 ORA 08

Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 15 grade, cu cele mai mari valori în nordul regiunii, iar cele minime între -2 și 2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zona de câmpie, local se va semnala ceață.
LA MUNTE
Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
07.01.2018 ORA 08 – 08.01.2018 ORA 08

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade, valorile cele mai ridicate fiind de asteptat tot în nordul regiunii, și minime între -2 și 3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În special dimineața și noaptea, în zona de câmpie, local va fi ceață.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

21 decembrie

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: