Probleme dermatologice? Vezi care este clinica unde găsești soluția, alături de profesioniști în domeniu

La Cilinica Hymarco din Târgoviște, orice problemă dermatologică poate fi rezolvată de către medicii specialiști care au la dispoziție cea mai modernă aparatură.

Medicul dermatolog Daniel Pohoață este unul dintre specialiștii care vă așteaptă cu orice problemă dermatologică întâmpinați, iar pacienții care vin cu trimitere de la medicul de familie și cu cardul de sănătate beneficiază la Clinica Hymarco din Târgoviște de una sau două consultații gratuite.

Pielea este cel mai mare organ și dacă există un avantaj foarte mare este acela că patologia este la vedere. Există, însă, și dezavantajul că dacă vede medicul și pune diagnosticul ușor, vede și pacientul și îl sâcâie faptul că afecțiunea nu dă semne că s-ar vindeca total și fără urmări, așa cum și-ar dori. În timp ce un bolnav de inimă sau stomac, în urma unui tratament se simte bine, deși organele nu și-au revenit 100%, însă el nu poate vedea acest lucru, uitându-se la piele, cu toate că sunt semne de ameliorare, el dorește o vindecare totală.” a explicat specialistul Clinicii Hymarco.

În cadrul Clinicii Hymarco, în cabinetul de dermatologie, pacienții pot beneficia de serviciile unui aparat de ultimă generație, electrocauterul (FOTO), care poate fi folosit în leziunile mici, fără anestezie locală și fără sângerări.

‘”Gândiți-vă că pentru fiecare leziunie minusculă trebuie făcută o anestezie locală, este o înțepătură dureroasă, apare o modificare temporară de relief și mai și sângerează prin folosirea vechilor sisteme. Electrocauterul este extrem de bun și de performant și în leziunile mici și mijlocii, când este folosit, nu lasă urme și aproape că nu doare deloc„.

11667999_860773977333617_1230727465_n 11667961_860774187333596_1377192352_n


Clinica Hymarco Târgoviște are cei mai buni medici specialiști atât din Târgoviște, cât și colaboratori din București, în următoarele domenii: Urologie, Ecografie, ORL, Reumatologie, Gastro-enterologie,

Cardiologie, Medicină Internă, Neurologie, Ginecologie, Boli Infecțioase, Pediatrie, Dermatologie.

De asemenea, cabinetele Clinicii Hymarco Târgoviște sunt dotate cu aparatură performantă, de ultimă generație, cu care sunt tratate afecțiuni și boli. Dintre acestea, putem aminti Ecograful 4 D, Electrocardiograful, Osteodensitometru, Colposcop, Osteodensitometru.

Pacienții care vor să beneficieze de serviciile Clinicii Hymarco, pentru probleme dermatologice sau orice alte tipuri de afecțiuni, se pot programa la numerele de telefon 0374 903 000 sau 0740 104 000. Clinica este situată în Târgoviște, pe Strada Poet Grigore Alexandrescu, în spatele Primăriei Târgoviște, deasupra farmaciei nonstop Hyperici.

Cine este medicul dermatolog Daniel Pohoață

Medicul Daniel Pohoață, colaborator al Clinicii Hymarco, este specialist în profesia pe care o practică de 42 de ani.

După ce și-a făcut stagiatura la țară, medicul Pohoață și soția sa, de asemenea medic, specializarea pediatrie, s-au hotărât, pentru că aveau și un copil, să caute o localitate cât mai aproape de Ploiești, unde locuiau părinții celor doi, în care să aibă amândoi posturi. Şi au găsit ceea ce căutau în orașul Pucioasa, după care au ajuns la Târgoviște. În cei 42 de ani în care și-a exercitat profesia, medicul Daniel Pohoață a devenit unul dintre cei mai buni în domeniu, lucru recunoscut în țară și în străinătate. Puteţi apela la sfaturile sale în cadrul Clinicii Hymarco din Târgoviște. Programări la numerele de telefon 0374 903 000 sau 0740 104 000

  11696898_860774047333610_550327030_nGurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca