Prețuiește viața – seminar pe teme de sănătate al social democratelor din județ!

Organizația de femei a PSD a marcat sărbătoarea Sfântului Nicolae printr-un cadou mai puțin obișnuit făcut membrelor sale: un seminar despre sănătatea femeilor cu sfaturi de la medicii cunoșcuți ai județului. Evenimentul, organizat de Claudia Gilia, președinta OFSD Dâmbovița,a avut loc în sala de conferinte a partidului și s-a bucurat de o participare numeroasă. „Adesea, uităm să trecem pe la medic, să facem un control de rutină sau chiar simple analize medicale și într-o zi ne putem afla în fața unei vești tulburătoare care ne poate schimba viața în mod radical. Prin acțiunea de astăzi ne propunem să tragem un semnal de alarmă cu privire la necesitatea efectuării de către noi, doamnele, a controalelor medicale obligatorii….Pentru a ne bucura de copiii noștri, de familiile noastre, este important să fim sănătoase. Prețuiți-vă viața! Mergeți la medic!”, a fost îndemnul Claudiei Gilia pentru colegele sale.

În cadrul seminarului, au susținut prelegeri dr. Daniela Uzdriș – medic specialist obstretică ginecologie, dr. Daniela Safta – medic specialist anatomie patologică și dr. Elena Firoiu – medic specialist oncologie.

Organizatorii au oferit și un “medicament pentru suflet” așa cum l-au numit: un mini concert oferit de copiii de la Glissando, pregătiți de Lidia Andronic, ArtCantoMorena, pregătiți de Dana Călineț și corul Apassionato, condus de Florin Badea. La întâlnire a fost prezent și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *