Ursul a ajuns la Bucșani! S-a solicitat un nou aviz pentru împușcarea lui – VIDEO

După ce a vizitat toată zona de câmpie a județului, ursul pare a  face cale-ntoarsă spre munte. Animalul a fost filmat în comuna Bucșani, alergând pe străzi. Dacă intră în pădure, ar putea să ajungă, fără să mai treacă prin localități, în zona montană a județului. Mai ales că vine iarna, iar urșii se retrag în zone ferite de visol și ploi, pentru hibernare.

Revelion 2018

Totuși animalul nu dă semne că ar dori să se retragă din zonele locuite. După un atac la Finta asupra unui câine, două zile nu a mai fost zărit în Dâmbovița. A apărut însă în comuna prahoveană Mănești, la granița cu județul nostru, unde, duminică seara,  a atacat un câine ținut în lanț. Acum s-a întors pe teritoriul județului Dâmbovița.

Administratorul fondului de vânătoare Bucșani, Direcția Silvică Dâmbovița a solicitat Ministerului Mediului un aviz pentru recoltarea prin împușcare a animalului. Administratorii fondului se tem că, odată cu venirea frigului și nevoia de a acumula hrană pentru hibernare, ursul își va intensifica atacurile.


 

video MDI TV

 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: