Un TIR a intrat într-o casă la Răzvad! Un copil de 4 ani şi mama lui au ajuns la spital

Accident pe DN 72 în centrul localităţii Răzvad! Un TIR care circula cu viteză în curbă a intrat pe contrasens şi a izbit un alt TIR care circula regulamentar, după care a intrat într-o casă. În urma impactului, peretele casei s-a prăbuşit peste o femeie şi fiul său de patru ani care dormea în încăpere. Copilul a fost lovit în zona capului, iar mama sa a făcut un atac de panică. Cei doi au fost duşi la spitalul din Târgovişte.  TIR-ul a izbit şi o ţeavă de gaze, angajaţii companiei când verificări în zonă.

Revelion 2018

Cititorii Gazeta Dâmboviţei au sesizat în nenumărate rânduri că faptul că TIR-urile circulă în interiorul localităţilor Răzvad şi Valea Voievozilor ,unde există, teoretic o restricţie pentru camioanele de mare tonaj, indignaţi de faptul că acestea trec fix prin poarta poliţiei din localitate care nu a intervenit niciodată.  Maşinile de mare tonaj scurtează drumul spre Pucioasa prin cele două localităţi. Nu este primul accident cauzat de TIR-uri sau camioane în zonă şi parcă autorităţile aşteaptă întâi să moară cineva ca să aplice sancţiuni.

accident razvad (2) accident razvad (4) accident razvad (3) accident razvad (1)

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “Un TIR a intrat într-o casă la Răzvad! Un copil de 4 ani şi mama lui au ajuns la spital

Lasă un răspuns