Răzvan Călărașu le-a scris părinților înainte să se sinucidă: „Vă iubesc!”

Răzvan Călărașu, tânărul găsit spânzurat într-o cameră a Hotelului Dâmbovița din Târgoviște a lăsat în urmă multe întebări, la care nimeni nu mai poate să răspundă. Tânărul plecase în urmă cu o lună din casa parintească și se mutase cu o tânără cu care începuse o relație amoroasă. De atunci nu a mai vorbit cu părinții lui, singura comunicare fiind prin mesaje teleonice. Majoritate mesajelor aveau că subiect, banii. Tânărul avea nevoie de bani și le cerea părinților sprijin. Ultimul mesaj, primit de mama lui, a fost noaptea trecută. Răzvan le-a spus părinților că îi iubește. Femeia i-a răspuns și l-a rugat să vină acasă dacă îi iubește și să discute problemele pe care le are pentru a fi ajutat să le depășească. Tânărul nu i-a mai răspuns. A decis să se spânzure. Corpul său neînsuflețit a fost găsit de polițiștii alertați de personalul hotelului.

Revelion 2018

După moartea băiatului, mama lui a reușit să vorbească și cu iubita lui Răzvan. Tânăra susține, însă, că s-au despărțit în urmă cu o săptămână și că acesta a plecat. Povestea femeii este confirmată de registrele hotelului care arată că Răzvan se cazase în urmă cu o săptămână.


Deocamdată nu este clar ce a vrut să spună în biletul de adio în care își cere scuze cu privire la o tranzacție de societăți comerciale. Bărbatul nu avea o afacere, ci lucra pentru o societate din Prahova.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: