Medicul Stoica Aurel, prins la braconaj, după o urmărire ca-n filme! Partenerul său, căutat!

Urmărire ca-n filmele polițiste americane, ieri, pe câmpurile din zona orașului Răcari. O patrulă a poliției aflată într-o acțiune pentru combaterea furturile de produse agricole a vrut să oprească o mașină care se deplasa pe câmp. Șoferul, însă, a călcat pedala de accelerație și a vrut să scape de oamenii legii. Tot ca-n fie, pasagerul din dreapta a sărit din mers și dus a fost. Poliția a reușit să blocheze drumul și să oprească mașina. Surpriză, înăuntru erau 2 arme de vânătoare și un iepure împușcat. La volan era medicul de medicina muncii, Aurel Stoica, membru al AGVPS Dâmbovița. Celălalt braconier, Cristi Mitroi, a fost identificat de poliție, dar nu a fost găsit până acum. Acesta sărise din autoturism cu un alt animal braconat, o căprioară, pe care a abadonat-o pentru că nu a mai putut să o care. Cei doi aveau autorizație de vânătoare pentru pasaj, adică pentru păsări, așa că pe numele lor a fost deschis dosar pentru infracțiunea de braconaj. Căprioara poate fi vânată în această perioadă,  cu autorizație, dar vânătoarea la iepure este închisă  până la 1 noiembrie.

Revelion 2018

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂: 2 ganduri despre “Medicul Stoica Aurel, prins la braconaj, după o urmărire ca-n filme! Partenerul său, căutat!

Lasă un răspuns