Functionarul CJD, prins luând mită de la un transportator, a primit mandat de arestare

       Ungureanu Silviu Sorin, consilier în cadrul Direcției Generale Infrastructură Locală, a fost aretat miercuri  în urma unui flagrant al DGA. Ungureanu a fost prins luând 3000 de lei mită de la un transportator din nordul județului. Aseară magistrații Tribunalului Dâmbovița au luat măsura arestului preventiv în cazul său. Surse din cadrul anchetatorilor susțin că Ungureanu este dispus să coopereze cu autoritățile.

Revelion 2018

      Din declarația sa de avere rezultă că Ungureanu este un angajat modest financiar, câștigurile sale fiind cele care întrețin familia. A cumpărat un apartament în Târgoviște, în 2007, în rate și în 2012 a achiziționat și un teren de 800 mp la Braniștea. Conform declarației de avere …merge pe jos, neavând autoturism. De unde pare interesant faptul că funcționarul conducea încă de prin 2010 o Skoda nou nouță, cu număr de înmatriculare DB – xx – UNG și că toți colegii din CJD știu că acesta ar avea  o casă în construcție. 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns