Acesta este bărbatul reținut pentru dublul omor de la Târgoviște! Nu a recunoscut că i-ar fi ucis pe cei doi

Bărbatul reținut pentru omorul deosebit de grav se numește Mihai Gheorghe, are 58 de ani și este din Târgoviște. Conform prim-procurorului Mihai Dincă nu există un complice, în acest caz. Omorul nu a avut loc pe fondul unor conflicte anterioare sau pe fondul unei răzbunări, ci a fost în urma unui conflict spontan în urma unei acțiuni de braconaj. Bărbatul a fost inclus încă de vineri, 27 octombrie, într-un cerc de suspecți din care făceau parte mai multe persoane despre care polițiștii au obținut informații că braconau pe acel fond.

Revelion 2018

Până la acest moment, bărbatul nu a recunoscut că ar fi autorul omorului. La momentul reținerii nu a opus rezistență, iar în timpul audierilor preliminare a fost foarte stăpân pe sine. Arma sa de vânătoare a fost găsită la domiciliu. Suspectul susține că nu îl cunoștea pe Gheorghe Ifrim, deși făceau parte din grupe de vânători care vânau pe același fond.  Mihai Gheorghe era membru al AGVPS Dâmbovița, dar nu avea drept de vânătoare pentru că nu achitase taxa anuală către asociație.

Conform comisarului șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiși, în acest caz au fost audiați peste 250 de vânători.

 

 

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns