ortooxacell kiss2022.gif Flax

1062 misiuni, desfăşurate de jandarmii dâmboviţeni în luna aprilie

Tulburarea ordinii şi liniştii publice sau săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetăţenilor, provocarea ori participarea efectivă la scandal sunt căteva dintre faptele pentru care jandarmii dâmboviţeni au aplicat sancţiuni contravenţionale în luna aprilie.

Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală au fost săvârşite în municipiul Târgovişte şi localităţile Moreni şi I.L. Caragiale. Astfel, în luna aprilie au fost aplicate 267 de avertismente scrise şi 181 de amenzi contravenţionale în valoare de 47.550 lei şi au fost constatate 30 de infracţiuni (10 independent şi 20 în cooperare cu Poliţia).

În majoritatea cazurilor, autorii au săvârşit fapte precum: furturi de materiale feroase (conductă metalică, etc.) aparţinând unor societăţi comercial şi furturi de produs petrolier.

Pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, în luna aprilie, jandarmii dâmboviţeni au desfăşurat misiuni independent şi în cooperare cu Poliţia în zonele de interes operativ din municipiul Târgovişte şi din judeţ.

Contribuţia adusă la menţinerea climatului normal de securitate al comunităţii s-a concretizat prin executarea a 1062 misiuni, astfel:

–          928 de menţinere a ordinii publice;

–          42 de asigurare a ordinii publice;

–          45 acţiuni de intervenţie la solicitări prin intermediul numărului unic de urgenţă „112”/alte apeluri telefonice;

–          26 de acţiuni în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, DIICOT, executori judecătoreşti, organele silvice, etc.);

–          21 mandate de aducere puse în aplicare.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media