Universitatea Valahia dorește să achiziționeze servicii de consultanță în managementul de proiect

Universitatea Valahia din Târgoviște, intenționează să achiziționeze în cadrul proiectului POSDRU „Reţea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentaţia virtuală şi web 2.0 în aria curriculară Matematica şi ştiinţe ale naturii (ProWeb)”, finanţat din Fondul Social European, Servicii de consultanţă în management de proiect, inclusiv concepţie – design materiale informative și organizare evenimente / externalizare parţială.

Valoarea totală a proiectului este de 1.300.000 de lei din care 98% sunt fonduri neramburabile. Valoarea estimată a contractului de servicii, conform Planului de achiziţii aprobat pentru proiect este:
– Servicii externalizare parţială management de proiect 65.088,71 lei fără TVA
– Servicii concepţie-design materiale informative şi organizare evenimente: 52197,58 lei fără TVA.

Conform informațiilor oferite de conf. univ. dr. Iulian Brezeanu, manager de proiect, principalii beneficiari ai acestei achiziții vor fi cadrele didactice din învățământul preuniversitar, profesori din aria curiculară matematică și științe, care se vor pregăti în utilizarea instrumentelor informatice, multimedia. Grupul țintă este format din cadre didactice din 28 de județe.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns