Teatrul Tony Bulandra deschide noua stagiune cu premiere pentru toate vârstele

Articol realizat de Claudia Badea, studentă a specializarii Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Litere si Comunicare.

După o vară plină de proiecte și festivaluri, Teatrul Tony Bulandra își redeschide porțile. Noua stagiune debutează pe 29 septembrie cu piesa Frumos e în Septembrie la Veneția. Conducerea a anunțat de altfel și câteva premiere și proiectele în care teatrul se va implica.

La Conferința de presă organizată pentru a face publică deschiderea stagiunii, directorul M.C. Ranin ne-a adus la cunoștiință și activitatea de peste vară a teatrului. Furtună. Joc Secund a fost pusă în scenă la Constanța, Othello la Kracovia, iar Mofturile lui Nenea Iancu a fost jucată pe 31 august la Festivalul Bucureştiul lui Caragiale.

După debutul stagiunii din 29 septembrie urmează Gaiţele pe 30 septembrie şi de Shakespeare.Furtună.Joc Secund pe 1 octombrie. Tot la începutul lunii Octombrie va avea loc şi premiera piesei Vânătoarea Sălbatică în regia lui Michele Modesto Casarin de la Teatrul Pantakin din Veneţia.

Pe lângă premiera piesei commedia bell`arte Vânătoarea Sălbatică, Teatrul Tony Bulandra vine şi cu alte două premiere: Amintiri din Copilărie şi Nunta lui Figaro. Pe lângă toate acestea, între 10 şi 22 octombrie, echipa de actori a Teatrului Bulandra va participa şi la un Turneu în Corea de Sud la Seoul şi Daejeon, unde piesa Othello va avea 6 reprezentaţii.

Noua stagiune se anunţă plină de surprize, cu multe premiere şi potrivit domnului Ranin, cu mai multe piese de teatru pentru cei mici.

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns