Teatrul Tony Bulandra deschide noua stagiune cu premiere pentru toate vârstele

Articol realizat de Claudia Badea, studentă a specializarii Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Litere si Comunicare.

După o vară plină de proiecte și festivaluri, Teatrul Tony Bulandra își redeschide porțile. Noua stagiune debutează pe 29 septembrie cu piesa Frumos e în Septembrie la Veneția. Conducerea a anunțat de altfel și câteva premiere și proiectele în care teatrul se va implica.

La Conferința de presă organizată pentru a face publică deschiderea stagiunii, directorul M.C. Ranin ne-a adus la cunoștiință și activitatea de peste vară a teatrului. Furtună. Joc Secund a fost pusă în scenă la Constanța, Othello la Kracovia, iar Mofturile lui Nenea Iancu a fost jucată pe 31 august la Festivalul Bucureştiul lui Caragiale.


După debutul stagiunii din 29 septembrie urmează Gaiţele pe 30 septembrie şi de Shakespeare.Furtună.Joc Secund pe 1 octombrie. Tot la începutul lunii Octombrie va avea loc şi premiera piesei Vânătoarea Sălbatică în regia lui Michele Modesto Casarin de la Teatrul Pantakin din Veneţia.

DelPonte 8 Martie

Pe lângă premiera piesei commedia bell`arte Vânătoarea Sălbatică, Teatrul Tony Bulandra vine şi cu alte două premiere: Amintiri din Copilărie şi Nunta lui Figaro. Pe lângă toate acestea, între 10 şi 22 octombrie, echipa de actori a Teatrului Bulandra va participa şi la un Turneu în Corea de Sud la Seoul şi Daejeon, unde piesa Othello va avea 6 reprezentaţii.

Noua stagiune se anunţă plină de surprize, cu multe premiere şi potrivit domnului Ranin, cu mai multe piese de teatru pentru cei mici.

 


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca