Conferința Rectorilor are loc la Târgoviște, zilele aceastea

Conform unui comunicat de presă al Biroului de Relații Publice al universității Valahia Târgoviște, în perioada 23-25 octombrie are loc la Conferinţa Naţională a Rectorilor, forul reprezentativ de dezbatere şi decizie la nivel de top management universitar.

Evenimentul are loc la Centrul Internațional de Conferințe al Universității și vor fi prezenți peste 70 de rectori din întreaga țară, dar și Republica Moldova.


Cu ocazia acestui eveniment, mâine, 24 octombrie, la ora 11:00, va fi inaugurat Institutul de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară (I.C.S.TM.) din Campusul Universitar, Aleea Sinaia, nr. 13, Târgovişte. Noul sediu este construit cu finanţare europeană in valoare de peste 13 milioane de euro, prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice. În configuraţia actuală, I.C.S.T.M. are în componenţă 15 centre de cercetare, în care îşi desfăşoară activitatea peste 200 de cadre didactice, 21 de persoane cu grad de cercetare cu normă întreagă, precum şi doctoranzii universităţii.

DelPonte 8 Martie

Tot mâine este așteptat și premierul Victor Ponta să participe atât la conferință, cât și la inaugurarea institutului de cercetare.


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca