BEZDEAD: Elevii merituoşi au primit tablete din partea primăriei! Deputatul Cezar Preda a premiat, şi el, trei copii

Bucurie la final de an pentru elevii cu merite deosebite la învăţătură de la Şcoala Gimnazială „Grigore Rădulescu ” Bezdead. Toţi cei 30 de elevi care au obținut rezultate la concursurile județene și naționale au primit câte o tabletă cadou din partea administraţiei locale. În plus, s-au acordat burse din bugetul local pentru  rezultate obținute la concursurile și olimpiadele școlare.

Potrivit informațiilor oferite de către directorul școlii, Elena Bănescu, au fost oferite 50 de burse de merit pentru elevii cu rezultate bune la olimpiade naționale, concursuri, formații de muzică și dans și pentru echipele sportive.

„Vreau să-i încurajez pe acești elevi să învețe cât mai mult și să plece din școală cu un bagaj solid de cunoștințe, care sa-i ajute sa pășească în următoarea etapă. Din Bezdead, au plecat oameni care sunt acum inspectori școlari, primari și nu numai în tot județul, dar și în România și în lumea întreagă. Pentru că școala noastră are potențial.

Sper că am reușit ca pe parcursul anului școlar să le oferim cât mai multe oportunități de învățare iar peste ani să-și amintească cu drag de școala în care au învățat! Educația este principalul motor într-o societate, care creează infrastructura umană, competenta și responsabilitatea.

 Le doresc tuturor elevilor o vacanţă plăcută, pe care o merită cu prisosință, iar celor care mai au de susținut Evaluarea Națională mult succes! De asemenea, colegilor le doresc multă sănătate și îi felicit pentru rezultatele obținute de elevi ! Rezultatul muncii unui profesor se oglindește în competențele și rezultatele elevilor săi”, a precizat Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead.


La festivitate a participat şi deputatul PNL Cezar Preda care a premiat şi el trei elevi. Recent elevii din localitate au efectuat şi o vizită al Parlamentul României la invitaţia parlamentarilor liberali de Dâmboviţa.

 

 

 

 

Foto: Andrei Alexandru Oprea

 

 

 

 


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca