ortooxacell kiss2022.gif Flax

Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” se pregătește de Balul Bobocilor! Iată concurenții

PRELUARE gazetaliceanului.ro

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Național Constantin Cantacuzino pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea nr. 1: Ruxandra Mișcu și Andrei Ivan

Ruxandra Mișcu s-a înscris în această competiție, deoarece consideră că este o oportunitate unică în viață și dorește să cunoască oameni noi. Nu se teme de vreo probă a balului, nici de vreun alt concurent. Are încredere în puterile sale și consideră că toate fetele au potențial. Ruxandra va încerca să convingă juriul cu proba de talente, unde va încânta publicul cu dansuri bulgărești. Spune despre ea că este o fire ambițioasă și încearcă să facă totul perfect. Mottoul ei este: Nu contează să câștigi, ci să te distrezi!

Andrei Ivan s-a înscris pentru a se distra cât se poate de mult și pentru a cunoaște oameni noi. Este încrezător în propriile sale puteri. Dorește să câștige acest concurs cu ajutorul probei de talente, unde va prezenta un număr de stand-up. Spune despre el că este o fire foarte energică, iar prietenii îl caracterizează ca fiind amuzant. Mottoul său este: Cu cât este mai dureroasă pierderea, cu atât mai dulce e câștigul!

 

 

 

Perechea nr. 2: Cristiana Coman și Ștefan Mocanu

Cristiana Coman a decis să se înscrie, fiindcă îi place să experimenteze lucruri noi și crede că acest bal este șansa ei de a se face cunoscută și de a-și face noi prieteni. Pentru proba de talente va interpreta vocal o piesă. Crede că toți concurenții sunt foarte buni, dar este încrezătoare în șansele sale. Mottoul ei este Oricât de mult vei încerca să scufunzi o bucată de lemn, tot timpul aceasta va ieși la suprafață.

Ștefan Mocanu s-a înscris la acest concurs, considerându-l drept experiență unică în viață. Crede că acest bal îi va oferi mai multă popularitate. Îi este puțin teamă de proba de talente, unde va face parkour, deoarece dorește ca totul să-i iasă perfect. Cu toate acestea, este convins că va reuși să câștige titlul de Mister. Consideră că toți concurenții sunt la același nivel, neavând vreun complex de inferioritate față de ceilalți. Mottoul său este unul simplu, dar sugestiv: Nu renunța niciodată! .

 

Perechea numărul 3: Mara Nedelcu și Iustin Danciu

Mara Nedelcu s-a înscris la Balul Bobocilor pentru a se distra și pentru a deveni mult mai populară în liceu. Tototdată, crede că este o experiență frumoasă. Mara nu are temeri referitoare la acest eveniment. Consideră că trebuie să se distreze, nu să fie încorsetată de atmosfera de concurs. Va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de Miss printr-un dans elegant si grațios. Se consideră o persoană îndrăzneață, care merge până în pânzele albe pentru ceea ce-și dorește. Îi place să se distreze, iar mottoul ei este: Replace fear of the unknown with curiosity.

Iustin Danciu s-a înscris pentru a lega noi prietenii, dar și pentru popularitate. Iustin crede că se va descurca la toate probele, având încredere în ceea ce va face. Afirmă că toți au șanse egale și trebuie să rămână prieteni. Va încerca să încânte și, implicit, să convingă juriul cu talentul său la chitară. Spune despre el că este o fire prietenoasă și se poate adapta la orice situație. Se ghidează după mottoul: Viața e ca un joc de poker – dacă nu pariezi nimic, nu câștigi nimic.

 

 

Perechea numărul 4: Denisa Mușat și Răzvan Văduva

Denisa Mușat vede în bal o ocazie unică. Întotdeauna urmărește să se autodepășească. Consideră că va reuși să câștige titlul de Miss datorită faptului că este talentată.  Nu se sperie de nicio probă. Ea își cunoaște limitele, dar și aptitudinile. Susține că toți concurenții i-au devenit prieteni într-un timp foarte scurt. Mottoul ei este unul de impact: Ceea ce ești se vede în ceea ce faci.

Răzvan Văduva a ales să participe, considerând balul o ocazie unică de a cunoaște persoane și de a se face cunoscut în școală. Crede că poate să aducă publicului o doză de magic printr-o serie de numere care, susține el, nu s-au mai făcut de mult timp. Nu se teme de nicio probă. Muncind din greu la numărul lui, nu are de ce să se teamă. Dezvăluie că nu se teme de niciun concurent. Mottoul lui este Nu tot ceea ce pare este ceea ce vezi.

 

 

Perechea numărul 5: Luana Mărășescu și Sebastian Podaru

Luana Mărășescu a ales să se înscrie la bal, deoarece mereu a fost atrasă de spiritul competitiv și dorește să își facă prieteni noi. Nu se teme de nicio probă, fiindcă se simte pregătită. Luana va încerca să convingă juriul prin talentul său în arta teatrului. Spune că este o persoană sociabilă și foarte optimistă. Se ghidează după mottoul: Nu permite ca opiniile celorlalți să devină realitatea ta! 

Sebastian Podaru s-a înscris în această competiție pentru experiența unică ce va urma, dar și pentru a cunoaște mai mulți oameni. Are încredere în el. Sebastian va încerca să convingă juriul cu amuzamentul, carisma și eleganța sa. La proba de talente va prezenta un moment de pantomimă. Se caracterizează drept fiind o  fire sportivă, deschisă și competitivă. Mottoul său este: Succesul apare atunci când contribui, te decizi și acționezi!

 

 

Perechea numărul 6: Carmen Tudor și Radu Dima

Carmen Tudor s-a înscris la acest bal, deși la început nu era serioasă, având în vedere că nu știa în ce constă, dar a reușit să-și învingă frica de a comunica cu alte persoane. Va încerca să convingă juriul cu o reprezentație muzicală. Spune despre ea că este o personalitate puțin diferită, putând să pară ușor extravagantă. Mottoul său este: O mare calmă nu face un marinar priceput.

Radu Dima s-a înscris având în vedere experiența interesantă, dar și pentru a se familiariza cu liceul. Este încrezător în propriile sale puteri. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de Mister prin proba de aptitudini, unde va prezenta un număr de freestyle skate. Spune despre el că este o persoană puternică – mare atât la trup, cât și la suflet. Mottoul său este: Fă ce vrei, când vrei! .

 

Perechea numărul 7: Alisia Liciu și Alexandru Tănase

Alisia Liciu consideră balul o experiență de neratat. Nu îi este frică de nicio probă, pentru că are încredere în ea, crezând, totodată, în egalitatea de șanse. Va încerca să convingă juriul că ea merită să câștige cu o demonstrație de arte marițiale. Alisia spune că este o fire ambițioasă și prietenoasă. Mottoul ei este unul complex: Curajul înseamă că tu ești singurul care știe că îți este frică.

Alexandru Tănase s-a înscris la această competiție pentru a se distra și, de ce nu, pentru a câștiga titlul de Mister. Are încredere în puterile lui și crede că nu există piedici referitoare la acest eveniment. Alexandru va încerca să convingă juriul per ansamblu. Spune că este curajos, încrezător și nu are mari emoții. Mottoul său este: Fii realist, dorește-ți imposibilul!

 

 

Perechea numărul 8: Julia Butoi și Adrian Sfetcu

Julia Butoi vrea să descopere noi persoane și să fie mai populară în școală prin intermediul balului. Are încredere în forțele proprii. Julia va încerca să convingă juriul prin ambiția și personalitatea sa. La proba de aptitudini o să interpreteze la orgă o melodie. Spune despre sine că este o persoană timidă și crede că poate depăși acest impediment cu ajutorul acestui show-concurs. Mottoul ei este: Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi!

Adrian Sfetcu consideră balul o oportunitate unică. Nu îi este frică de vreo probă, deoarece este foarte bun în ceea ce face. Adrian va încerca să convingă juriul să-i acorde titlul de Mister datorită carismei și talentului. Spune că e o fire încrezătoare, amuzantă și competitivă. Se ghidează după mottoul: Nu realizezi cât de puternic ești decât atunci când singura opțiune e să fii puternic!

 

 

Balul Bobocilor va avea loc în data de 10 noiembrie, începând cu ora 17, la Clubul Studenților, Târgoviște.

Biletul la After Party costă 15 lei, în timp ce prețul pentru bal va fi dezvăluit ulterior.

After Party-ul va avea la Restaurant DOM.

Pentru bilete, îi puteți contacta pe Ana Dinu (click aici) sau pe Dănuț Pechea (click aici).

 

Urăm succes tuturor bobocilor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media