Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) – La mulți ani Armatei României!

Parlamentarul USR de Dâmbovița, Dumitru Lupescu, secretar al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputatților, militar de carieră, a transmis cu ocazia Zilei Armatei Române. Parlaentarul a participat la ceremoniile desfășurate la Târgoviște:

Azi 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, la Cimitirul de Onoare Românesc din Teis- Târgoviște, am participat împreună cu alesii parlamentari de Dâmbovița, cu reprezentantii organelor locale si cu Mihai Brăduţ Gherghescusi Romeo Damian Di Chiara, președintele si vicepresedintele USR Târgoviște, la ceremonia publică de omagiere a eroilor si depunerea coroanelor de flori.
Am avut onorantul privilegiu al cinstirii eroismului si jertfelor prin care, de-a lungul istoriei, oştirea noastră şi-a îngemănat faptele de arme cu soarta poporului român, indeplinindu-si misiunea nobilă de a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a României. La mulți ani Armatei României!” – Dumitru Lupescu.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns