TITU – primul oraș din județ care începe cadastrarea gratuită a terenurilor agricole

Potrivit site-ului oficial al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, pana in momentul de fata doar 24 de localitati din judet au demarat  procedurile de cadastrare gratuita a imobilelor cu categoria de folosinta teren agricol, cu fonduri din bugetul ANCPI, conform OG 35/2016. 

Revelion 2018

Dintre acestea Titu este singurul oras din judet care a semnat pana acum contractul de finantare cu ANCPI. Pana la sfarsitul anului vor beneficia de cadastru gratuit un prim lot de 117 imobile din oras, urmand ca in 2017 sa se continue aceste lucrari, in functie de bugetul alocat de ANCPI. 

Programul a demarat luna trecuta, dupa o serie de intalniri cu primarii si cu firmele de cadastru organizate de ANCPI si Consiliul Judetean Dambovita. Totusi, acesta evolueaza cu greutate din cauza pretului maxim pentru un imobil impus de ANCPI (60 lei/imobil).

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “TITU – primul oraș din județ care începe cadastrarea gratuită a terenurilor agricole

Lasă un răspuns