TÂRGOVIȘTE: Skate Parkul se va contrui într-o zonă degradată a Parcului Chindia

Propunerea înițială, aprobată de Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, a fost consrucția unui Skate Park  pe spațiul verde din vecinătatea fostului Restaurant Brotăcei, aflat în Parcul Chindia. Cum realzarea de construcții pe spațiul verde este interzisă prin lege, municipalitatea a retras hotărâtea. Noua propunere este ridicarea Skate Parkul într-o zonă dgrdată a parcului, închisă publicului.

Revelion 2018

„Solutia pe care o propun Consiliului Local Targoviste, vizeaza marirea Parcului Chindia cu aproximativ 4000 mp, intr-o zona acum degradata, inchisa publicului in acest moment, care nu a mai fost utilizata de zeci de ani. 
Din cei 4000 mp., aproximativ 1000 mp. vor fi ocupati de investitie, iar diferenta este reprezentata de spatiul verde care va fi amenajat. Accesul in noua locatie va fi facut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Gradina Zoologica Targoviste.” a anunțat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, pe pagina sa de facebook. 


Tinerii de la The Grind Vice au întocmit o petiție în lna martie a anului trecut, prin au solicitat  Primăriei Municipiului Târgovişte să construiască un skatepark, în care să practice în voie şi ca la carte un sport tot mai popular şi mai iubit de tineri. Iubitorii acestui sport îşi doresc concursuri de elită, să atragă tot mai mulți turişti în municipiu şi, de ce nu, un venit oraşului.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: