TÂRGOVIŞTE: Cum lucrările la Centură întârzie, constructorul plombează strada Cărămidari

Lucrări de plombare a asfaltului pe strada Cărămidari, parte a inelului de Centură al municipiului Târgovişte. Centura face obiectul unui contract de reabilitare, care însă cam bate pasul pe loc. Cel mai probabil, constructorul a luat decizia nivelării drumului, din cauza şanţurilor foarte periculoase care se formaseră în zonă, acum când este singurul responsabil pentru starea carosabilului după ce primăria i-a predat amplasamentul pentru lucrări. Orice despăgubire solicitată şi decisă de instanţă pentru şoferii care au probleme din cauza stării şoselei trebuie acum plătită de constructor. La reabilitarea acestui sector de drum, atât plombele, cât şi restul asfaltului, trebuie răzuit pentru a se turna covorul asfaltic nou.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: Cum lucrările la Centură întârzie, constructorul plombează strada Cărămidari

  • 21 august 2017 at 17:03
    Permalink

    Au stricat străzile din jurul Pieței Baratiei de la Doi Brazi de o săptămana si asa le-au lăsat nevenind sa le mai asfalteze. Rupi mașina mergând pe acolo . Ceva tipic românesc , vin strica si mai repara probabil la anul.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *