PUCIOASA: Proiect de refacere și modernizare a infrastructurii din cartierul Filatură

1.815.691 lei (fără TVA) vor fi investiți în perioada următoare în proiectul „Amenajare şi modernizare căi de acces şi parcări, cartier Filatură, oraş Pucioasa”. Cheltuiala va fi suportată  în cote de cofinanţare de câte 50% de către Primăria Pucioasa și Consiliul Județean Dâmbovița.

Revelion 2018

Astazi am fost în cartierul Filatura, una din zonele ignorate total de fosta administratie. Mai devremeana-constantin decat speram, apar și veștile bune pentru cetățenii noștri. Și asta pentru ca în ședința din data de 29 noiembrie Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat asocierea cu orașul Pucioasa, pentru realizarea celei mai mari investiții făcute vreodată într-un cartier din Pucioasa. Proiectul nostru are ca obiectiv reabilitarea și lărgirea străzilor existente, reabilitarea trotuarelor, amenajarea parcărilor, a spatiilor verzi, a aleilor pietonale și a locurilor de joaca, iar Consiliul Județean Dâmbovița va suporta 50% din valoarea investiției – peste 2 milioane lei!, a notat pe pagina sa de facebook, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Conform indicatorilor tehnici aprobați vor fi realizați 1,2 kilometri de drum cu lățime între 3,5 și 6 metri și aproape 2000 de metri pătrați de parcare.

În februarie 2012, CJD aproba asocierea cu orașul Pucioasa pentru proiectul ,,Modernizare străzi oraş Pucioasa, L = 3,0 km”. Deși au trecut patru ani nu există până la această dată un contract de lucrări şi execuţia acestora. Astfel, CJD  a revocat vechea hotărârea și a decis să participe la proiectul din Filatură.

15267961_1675713446053300_2269510652038746667_n-1

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “PUCIOASA: Proiect de refacere și modernizare a infrastructurii din cartierul Filatură

Lasă un răspuns