PUCIOASA: Parcul de la Gară – de la aşa, la… aşa! FOTO

Primăria Pucioasa vrea să scoată din anonimat, parcul aflat în zona Gării. Micuţa oază de verdeaţă a fost ignorată de autorităţi ani de-a rândul, parcul arătând ca un loc viran. Astăzi, chiar dacă este curăţat, parcul nu oferă prea multe facilităţi locuitorilor din zonă. Primăria vrea să depună un proiect pe Axa 7 pentru reabilitarea şi dotarea acestuia cu mobilier urban specific.  „Este un proiect pe Axa 7,care face parte dintr-unul mai amplu. Avem o gândire a arhitectului Alin Niţescu care se încadrează perfect în acel spaţiu a declarat primarul Constantin Ana.

Revelion 2018

Parcul este prevăzut cu zonă de promenadă, zonă pentru relaxare şi jocuri, dar şi loc de joacă pentru copii. De asemenea, proiectul prevede un sistem modern de iluminat nocturn. Parcul este în apropierea unui cartier de blocuri aşa că primii care se vor bucura de concretizarea unui asemenea proiect vor fi copii şi tinerii de aici.

Parcul în prezent

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns