Pe 27 decembrie, locuitorii din Titu vor avea un Revelion în avanpremieră!

2012 se încheie în linişte în toate centrele urbane ale judeţului cu excepţia oraşului Titu. Dacă anul trecut, între Crăciun şi Revelion în mai toate oraşele se petrecerea în stradă, acum, spun reprezentanţii administrațiilor locale, nu prea mai sunt bani. E drept că şi campaniile electorale au trecut!

Revelion 2018

La Titu, totuşi, administraţia locală a ţinut să organizeze şi anul acesta un spectacol. Chiar dacă cu buget redus. Localnicii, dar şi vecinii din comunele apropiate, sunt invitaţi pe 27 decembrie, de la ora 17:00, în Parcul Oraşenesc, unde vor avea întâlnire cu Axinte şi caravana sa de artişti. Vedeta show-ului este celebrul “nedormit” CONNECT-R. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii, iar intrarea va fi liberă. “Chiar dacă şi 2012 a fost un an de criză, am decis să oferim locuitorilor oraşului un prilej de bucurie la final de an. Suntem convinşi că vor fi foarte mulţi care pe 27 decembrie, nepermiţăndu-şi să plece de acasă la final de an, vor sărbători un Revelion în avanpremieră, de aceea credem că efortul financiar nu a fost în zadar.”, a precizat cu privire la eveniment, primarul oraşului Titu, Traian Niculae.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns