PDL a făcut comisie contra blaturilor consilierilor lor din CLM

 Democrat liberalii au constituit o comisie de anchetă a verificat modul în care au votat consilierii municipali ai formațiunii hotărârile legate de Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița. Conform unei decizii a BPJ, comisia este formată din Iancu Caracota, Marin Antonescu, Iulian Vladu, Aurelian Popa și Ionel Neacșu și a analizat: “împrejurările și responsabilităților blatului făcut de unii consilier locali PDL din Târgoviște cu PSD-ul pentru odoptarea hotărârii de Consiliu Local privind Compania de Apă Târgoviște.” Deocamdată nu s-au luat decizii radicale. “Au fost făcute analize. Sunt destule momente pe care nu le poți cuantifica în luarea unor decizii. Fiecare caută să se justifice după ce ia o decizie. Justificarea de bază este ca s-a votat în interesul cetățeanului nu în interes personal. Cetățeanului nu-i dau numele!”,  a precizat Aurelian Popa. Conform acestuia, consilierii democrat liberali au primit avertismente din partea BPJ, conform statutului fiind singura sancțiune pe care forul o poate lua.Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:
Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂

: 4 ganduri despre “PDL a făcut comisie contra blaturilor consilierilor lor din CLM

 • 31 octombrie 2013 at 8:52
  Permalink

  Nea Marine!! Dar de ce nu faceti si la Consiliul Judetean o ancheta de genu asta?? Ca am vazut ca mai toate hotararile se iau in UNANIMITATE MAI NOU!!!! Ia vezi .. nea Marine .. .cu cine ai facut tu BLAT in Consiliul Judetean ???? Asta n-o mai anchetati .. penibililor

  Reply
 • 30 octombrie 2013 at 16:55
  Permalink

  Asa hotarare sa fie emisa de un partid care se respecta??? Ma asteptam la tipul asta de hotarare din partea PRM, PPDD, dar nu PDL…. ce-am fost si ce-am ajuns .. munca de atatia ani .. pe valea sambetei….

  Reply
 • 30 octombrie 2013 at 15:28
  Permalink

  Mai bine faceau o comisie de ancheta care sa verifice cati dintre ei mai sunt in PDL si cati la Miscarea Populara, ca s-ar putea la sfarsit sa constate ca nu mai are cine sa ancheteze.

  Reply
 • 30 octombrie 2013 at 14:28
  Permalink

  :))))))))) si la PDLi se mai fac comisii de ancheta?? E un fel de Parlament al PDL Dambovita?? Exista si nu stiam noi ??? Nea Marin (Miliardar) vine cu idei tot mai comuniste, auzi u . .ancheta .. pai ca sa fie ancheta trebuie sa aibe acces la niste documente, informatii, sa poata lua declaratii si sa faca audieri. …. ori nea Marin (Miliardar, pe bune!), cu Teracota Cascadoru` si cu Popa Aurelian Mare Prefect de Dambovita .. .ce sa ancheteze ei ???? E penibil .. PDL Dambovita e tot mai penibila ..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *