GĂEŞTI: Vechea primărie a oraşului va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir

Clădirea fostei primării Găeşti va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir. Decizia a fost luată astăzi de consilierii locali găeşteni, la propunerea edilului localităţii, Gheorghe Grigore.

Astăzi, a avut loc Şedința extraordinară a Consiliului Local Găesti în care s-au aprobat indicatorii economici ai obiectivului Muzeul Gheorghe Zamfir care se va înființa în fostul sediu al primăriei. Proiectul pe care l-am inițiat a fost aprobat în unanimitate de cei prezenți, 9 consilieri PNL și 4 consilieri Psd,Costea Fănut Apostol Gheorghe, Coaţă Emil și Mihai Milica. Este o clădire care va fi reabilitată pe fonduri europene. Le mulţumesc tuturor, a scris Grigore pe pagina sa de facebook.

Clădirea fostei primării datează de la începutul secolului XX, iar în prezent este într-o stare avansată de degradare. În ultimii ani aici a fost sediul Companiei de apă, iar etajul a fost închiriat unor formaţiuni politice.


Gheorghe Zamfir s-a născut şi a copilărit în Găeşti. Maestrul şi-a dat acordul pentru înfiinţarea muzeului unde vor fi expuse obiecte personale ale acestuia.


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

21 decembrie

: 2 ganduri despre “GĂEŞTI: Vechea primărie a oraşului va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: