GĂEȘTI: Iluminatul festiv a fost aprins în cadrul manifestărilor de 1 decembrie

FOTO: Andrei Alexandru Oprea

Revelion 2018

Găeștenii au intrat, deja, în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe 1 decembrie, după mainfestările prilejuite de Ziua Națională, autoritățile au aprins și iluminatul festiv. Parcul orașului, ca și centrul, sunt luminate de mii de beculețe, într-o atmosferă feerică. La manifestările de pe 1 decembrie au luat parte sute de găeșteni. „Participarea dumneavoastră într-un număr impresionant la aceste manifestări demonstrează încă o dată încrederea pe care o aveți in administrația locală. Vă mulțumesc că ne sunteți aproape și ne sprijiniți în demersurile noastre. La mulți ani! Cu stimă, primar Grigore Gheorghe!” a scris edilul Găeștiului pe pagina sa de Facebook.


Seara a fost dedicată muzicii, cu un concert susținut de Roxana-Etnic și Ioana Ignat, apreciat de publicul prezet în sala Casei de Cultură. Manifestările de la Găești s-au încheiat cu un foc de artificii. Pentru luna decembrie, primăria Găești a pregătit mai multe suprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: