FOTO – Vremea rea a prins Potlogiul asfaltat și pe drumurile locale

Toamnă rodnică la Potlogi! Aproximativ 10,5 kilometri de drumuri locale au fost asfaltate de primăria localității, o parte cu bani dintr-un împrumut contractat cu Ministerul de Finanțe, iar alta prin Grupul de Acțiune Locală din care face parte comuna. 8,5 kilometri au fost reabilitați în satul Potlogi, costurile de 25 de miliarde de lei  fiind suportate din împrumut.  Prin GAL au fost asfaltați 2,6 kilometri de drum local în satul Românești cu o valoare de 200.000 de euro, conform datelor oferite de primarul localității, Nicolae Catrina. Acesta  spus că pregătește și o inaugurare a lucrărilor, acum că vremea rea nu-i va mai prinde pe localnici pe drumuri desfundate, ci pe străzi ca la oraș. „Curând nu vor  mai rămâne străzi și ulițe neasfaltate în România. Este un semn de civilizație și un pas înainte” a apreciat deputatul de Titu, Ionuț Săvoiu, prezent în localitate cu prilejul unor acțiuni de campanie.

potlogi (4)_600x450 potlogi (1)_600x450 potlogi (2)_600x450 potlogi (3)_600x450 potlogi (5)_600x450

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂: 3 ganduri despre “FOTO – Vremea rea a prins Potlogiul asfaltat și pe drumurile locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *