ortooxacell kiss2022.gif Flax

Proiectul stadionului de la Târgoviște a trecut de faza studiului de prefezabilitate

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire atât la stadiul de implementare a obiectivului de investiții „Stadion – Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”, cât și în ceea ce privește derularea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Astăzi, 25 octombrie 2017, investiția „Stadion – Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița” fost analizată în ședința Consiliului Tehnico – Economic (CTE) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, trecând de faza studiului de prefezabilitate.

Investiția urmează a fi analizată împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, iar ulterior CNI SA va promova realizarea documentației economice în faza următoare, respectiv studiu de fezabilitate.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 133.693.874 lei (29,3 milioane Euro). El are o capacitate de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby.

Urmare a sumelor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru obiectivele de investiții cuprinse în cea de-a II-a etapă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), Consiliul Județean Dâmbovița a fost preocupat de implementarea cu succes a proiectelor finanțate la nivelul județului Dâmbovița. În acest sens, astăzi, 25 octombrie 2017, s-au semnat alte două contracte din cele 21 de contracte de finanțare aprobate pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Este vorba despre obiectivul de investiții „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară DJ 659 Șelaru – Limită județ Argeș”, în valoare de 4.887.143 lei și obiectivul de investiții „Modernizare DJ 722 Sălcioara – Moara Nouă – Săvești”, în valoare de 6.671.874 lei.

Astfel, până în prezent, au fost semnate 11 contracte de finanțare, iar alte cinci sunt în analiză la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. În această săptămână se vor depune, pentru încă 5 proiecte, documentațiile tehnico-economice.

Prin eforturile făcute pentru implementarea cu succes a acestor proiecte, Consiliul Județean Dâmbovița își îndeplinește obiectivele asumate, astfel încât județul Dâmbovița să înregistreze o dezvoltare socio-economică importantă.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media