UM Mija, apreciată la Expoziţia Internaţionala de Tehnică Militară EXPOMIL 2013

În perioada 26.09.2013 – 29.09.2013, S.C. U.M. Mija S.A. a participat la cea de a VIII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Tehnică Militară EXPOMIL 2013, organizată de Ministerul Economiei şi PATROMIL la sediul ROMEXPO S.A. – Bucureşti.


S.C. U.M. Mija S.A s-a facut remarcată prin modul deosebit de realizare a standului, în care si-a prezentat produse din nomenclatorul de fabricatie, muniţie letală, (lovituri cumulative pentru scoaterea din luptă a tancurilor şi a maşinilor blindate, grenade de mână defensive, ofensive şi multifuncţionale) destinate sistemelor de apărare şi muniţie neletală (grenade de mână şi cartuşe acustico – luminoase, fumigen – lacrimogene, fumigene cu fum colorat, de consternare, iritant-lacrimogene, cu bile din cauciuc,…) destinate structurilor cu atribuţii în activităţile de ordine şi linişte publică.
În toate cele 4 zile, în stand a fost prezent directorul general, Ing. Gheorghe Băleanu care a primit vizita şi a purtat discuţii cu Mircea Duşa – Ministrul Apărării, Varujan Vosganian-fostul Ministru al Economiei, Sorin Encuţescu – Consilier de Stat. „Ca o concluzie, considerăm că participarea noastră a fost utilă, prin prisma acţiunile întreprinse şi pentru o mai bună prezentare şi promovare a produselor şi serviciilor pe piaţa internă şi mai ales pe piaţa externă.” a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, Gheorghe Băleanu. La Expomil a fost prezent alături de standurile dâmbovițene și deputatul de Răcari Georgică Dumitru, care a reprezentat în mandatul trecut colegiul Moreni, în mandatul acestuia a debutat proiectului privind înzestrarea armatei cu transportoare TBT 8X8 fabricate la Moreni. „Fabricarea unui transportor blindat competitiv, într-un orizont de timp rezonabil şi cu costuri sustenabile, prin transfer de tehnologie de ultimă generaţie ar putea relansa producția de la Moreni” a precizat parlamentarul. Și președintele CJD Adrian Țuțuianu a vizitat standurile.
Alături de UM Mija au avut standuri de prezentare și celelalte două unităţi de profil, filiale ROMARM: U.P.S Dragomireşti SA şi SC Uzina Automecanica Moreni SA. Au fost prezente și delegaţii militare străine din China, Nigeria şi Turcia, dar şi parteneri tradiţionali şi potenţiali din diverse state.

DelPonte 8 Martie

Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca