TÂRGOVIŞTE: Majoritatea persoanelor fără adăpost refuză să meargă în Centrele primăriei, chiar şi la -20 de grade – VIDEO

Din 10 persoane descoperite fără adăpost, identificate în ultimele nopţi de poliţiştii locali din Târgovişte, 9 au preferat mai degrabă să îndure temperaturile de – 20 de grade, decât să meargă în centrele specializate ale primăriei municipiului. Oamenii nu vor să fie preluaţi de autorităţi chiar dacă stau în spaţii părăsite, fără căldură şi lumină.

Revelion 2018

În perioada 05.01.2017-09.01.2017, au fost depistați 10 oameni ai străzii, dintre care doar unul a acceptat să meargă în Centrul Direcției de Asistență Socială. Ceilalți 9 au refuzat categoric să fie preluați și transportați în spațiile special amenajate. Polițiștii locali vor continua și în nopțile următoare monitorizarea persoanelor fără adăpost și vor încerca să-i determine să accepte serviciile Centrelor Sociale, cu atât mai mult cu cât a fost emisă o nouă avertizare de ninsori, a transmis poliţia locală printr-un comunicat de presă. 

Temperaturile nocturne extreme se vor înregistra până pe 12 ianuarie. Din fericire,  până la acest moment, în Târgovişte, nici o persoană fără adăpost nu a căzut victimă gerului.


 

politia-locala-targoviste

 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!
Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: Majoritatea persoanelor fără adăpost refuză să meargă în Centrele primăriei, chiar şi la -20 de grade – VIDEO

Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: