proactiv Polimed
Mobila Kubika Regata

TÂRGOVIŞTE: Majoritatea persoanelor fără adăpost refuză să meargă în Centrele primăriei, chiar şi la -20 de grade – VIDEO

Din 10 persoane descoperite fără adăpost, identificate în ultimele nopţi de poliţiştii locali din Târgovişte, 9 au preferat mai degrabă să îndure temperaturile de – 20 de grade, decât să meargă în centrele specializate ale primăriei municipiului. Oamenii nu vor să fie preluaţi de autorităţi chiar dacă stau în spaţii părăsite, fără căldură şi lumină.

În perioada 05.01.2017-09.01.2017, au fost depistați 10 oameni ai străzii, dintre care doar unul a acceptat să meargă în Centrul Direcției de Asistență Socială. Ceilalți 9 au refuzat categoric să fie preluați și transportați în spațiile special amenajate. Polițiștii locali vor continua și în nopțile următoare monitorizarea persoanelor fără adăpost și vor încerca să-i determine să accepte serviciile Centrelor Sociale, cu atât mai mult cu cât a fost emisă o nouă avertizare de ninsori, a transmis poliţia locală printr-un comunicat de presă. 

Temperaturile nocturne extreme se vor înregistra până pe 12 ianuarie. Din fericire,  până la acest moment, în Târgovişte, nici o persoană fără adăpost nu a căzut victimă gerului.

 

politia-locala-targoviste

 

Printează articolul Printează articolul

Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: Majoritatea persoanelor fără adăpost refuză să meargă în Centrele primăriei, chiar şi la -20 de grade – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Polimed Diverse Imagini Hotel Pestera Armand Media
Flax Gopo

Star Sistems Security - Paza si protectie