Scăpată de furtună, Târgoviştea s-a întâlnit cu Dorel! Care a rupt un stâlp şi a fugit

Un stâlp de pe strada C. Brâncoveanu din Târgovişte abia se mai „ţine” de cablurile electrice şi cele de internet. Stâplul era în picioare în această dimineaţă, dar acum cablurile sunt singurul lui sprijin.  Localnicii povestesc că au observat în jurul prânzului că stâlpul a fost rupt de un utilaj care executa lucrări pregătitoare pentru asfaltarea respectivei străzi. Ulterior, utilajul a fost urcat pe o platformă şi retras din zonă. La ora 18:00 au plecat şi cei câţiva muncitori, nu înainte, însă de a lega o panglica de avertizare între stâlp şi gard.

Revelion 2018

Oamenii din zonă se tem că sub greutatea stâlpului din beton cablurile vor ceda. În plus, el reprezintă un pericol pentru trecători. Nu ar strica şi o anchetă care să stabilească cine şi cum a rupt stâlpul, şi mai ales de ce problema nu afost remediată urgent având în vedere că este vorba de cabluri sub tensiune.


 

 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

#Citeste si: