Propunerile PSD pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa

În urma alegerilor parlamentare, se vacantează atât funcţia de preşedinte al CJD, cât şi cele două de vicepreşedinţi. În Parlament vor pleca: Adrian Ţuţuianu şi Corneliu Ştefan, acesta din urmă dându-şi, deja, demisia din CJD. Locul de preşedinte a lui Adrian Ţuţuianu va fi luat de vicepreşedintele Alexandru Oprea. Social democraţii susţin pentru funcţiile de vicepreşedinte pe Claudia Gilia, preşedintele organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa, prorector al Univerisităţii Valahia şi pe Alin Manole, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fost şef al SCLDP. Ambii au fost pe listele partidului la alegerile parlamentare. Având în vedere majoritatea confortantă a PSD în Consiliul Judeţean, este imposibilsă apară probleme în alegerea acestora.

Revelion 2018
gilia_claudia

Claudia Gilia

Alin Manole

Alin Manole

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “Propunerile PSD pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Lasă un răspuns