Producatori autohtoni din judetul Dambovita sunt prezenti in acest weekend cu fructe si legume proaspete de sezon. Li se alatura cu bunatati traditionale producatori din toate zonele tarii. Veti putea degusta: branzeturi si cascavaluri din Pucioasa, Fundata, Slobozia Arges si Focsani, preparate din carne afumate dupa retete vechi si pastramuri din Dambovita, Brasov si Arges.
Gratarele vor fi incinse, iar mancarurile traditionale se vor prepara la ceaun. Din meniu: sarmale, fasole cu ciolan, pastrama cu mamaliguta, saramura de peste, friganele, bulz ciobanesc, carnati si mititei. Toate se asezoneaza cu must proaspat pregatit la fata locului in zona mustariei traditionale.
Se mai gasesc de gustat si cumparat: miere si produse apicole, dulciuri, ciocolata de casa, turta dulce, kurtos kalacs, produse de artizanat
Program: Vineri / 28 Octombrie
10.00 -22.00 – Targ de produse traditionale
10.00 -22.00 – Zona Gastronomica
10.00 -22.00 – Mustarie Traditionala
10.00 -22.00 – Parc distractii
12.00 – 19.00 – Muzica ambientala
18.30 – 20.00 – Orchestra Populara „Chindia”
20.15 – 21.15 – Nemuritorii
21.15 – 22.00 – Muzica ambientala
Program: Sambata / 29 Octombrie
10.00 -22.00 – Targ de produse traditionale
10.00 -22.00 – Zona Gastronomica
10.00 -22.00 – Mustarie Traditionala
10.00 -22.00 – Parc distractii
12.00 – 19.00 – Muzica ambientala
18.00 – 19.45 – Orchestra Populara „Chindia”
19.45 – 20.30 – Gheroghe Turda
20.30 – 22.00 – Muzica ambientala
Program: Duminica / 30 Octombrie
10.00 -22.00 – Targ de produse traditionale
10.00 -22.00 – Zona Gastronomica
10.00 -22.00 – Mustarie Traditionala
10.00 -22.00 – Parc distractii
13.00 – 19.00 – Muzica ambientala
18.30 – 20.00 – Orchestra Populara „Chindia”
20.15 – 21.15 – Cristina Turcu Preda
21.15 – 22.00 – Muzica ambientala