Pârâul Bizdidel și-a ieșit din matcă, la Bezdead!

Pagube produse de pârâul Bizdidel în localitatea Bezdead, în urma Codului Portcoaliu de precipitații abundente. Apa a afectat grpdinile din preajma albiei, dar și câțiva stâpli de alimentare cu energei electrică. Angajații Electrica au deconectat stâlpii de la rețea, dar nu pot interveni deocadată pentru ridicarea lor din cauza nivelului apei.

Revelion 2018

În  luna august s-au făcut niste lucrări de regularizare în anumite zone, dar nu suficiente. Acum trebuie reluate și continuate pe toata lungimea albiei! Altfel vom avea permanent probleme și inundații pe suprafețele ce se află în imediata apropiere a albiei! Ca UAT nu putem face cheltuieli de apărare pe domeniul Apelor Romane, ci doar prin repetate adrese să solicităm intervenția lor!” a declarat primarul comunei, Teodora Anghelescu.

Pârâul Bizdidel traversează localitatea pe 14 kilometri. Ieșirea din matcă de astăzi a izolat, pentru un timp, o gospodărie, iar în unele zone, apa s-a apropiat la câțiva metri de case.  Nu este prima dată când pârâul crează probleme în lipsa unor investiții în lucrări de regularizare.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns