Moş Crăciun a primit cheia oraşului Pucioasa – FOTO şi VIDEO

 S-a dat startul Sărbătorilor de iarnă în orașul Pucioasa! Moș Crăciun a poposit în micul oraș dâmbovițean plin de culoare, grație ornamentelor care bucură privirile localnicilor, dar și ale trecătorilor. Moșul cel bun a ajuns la Pucioasa cu trenul și a primit cheia orașului de la primarul Constantin Ana.

Revelion 2018

Constantin Ana (primar Pucioasa): Pentru că avem cei mai mulţi copii cuminţi, Moş Crăciun a decis să vină de astăzi la Pucioasa. Vom merge împreună în Parc pentru ca toţi copiii cuminţi să-şi primească cadourile. Vă urez să aveţi sărbători frumoase, un an aşa cum vă doriţi, cu multă bucurie. La mulţi ani!

Până în data de 26 decembrie Moș Crăciun ține frâiele urbei și are sarcina să-i bucure pe copii. Prichindeii l-au însoțit pe bătrân de la gară până în Parcul Independenței, unde i-au cântat colinde și i-au spus cele mai frumoase poezii. Moșul cu barba albă le-a oferit cadouri, iar cât va sta in oraș îi așteaptă pe toți copiii să îi spună dorințele.

 

Foto Mădălin Anca

  pucioasa-mos-craciun-5 pucioasa-mos-craciun-4 pucioasa-mos-craciun-3 pucioasa-mos-craciun-1

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns