Semnal din partea cititorilor: Este nevoie de semnalizare pentru lucrările pe drumul dintre Mircea Vodă și Nucet

Nesemnalizarea unor lucrări pe drumul ce leagă Mircea Vodă de Nucet a fost semnalată redacției de către un șofer nevoit să circule pe acest traseu. Acesta spune că drumul este în reparație, dar prezintă gropi nesemnalizate, fie în urma degradărilor, fie realizate de constructori, care pun în pericol circulația pe drumul public.

Revelion 2018

Doresc să vă prezint situația unui drum ce se află aparent în reparații, dar nu este semnalizat ca atare. Nu am întâlnit un semn ce să îmi indice faptul că în fața se află gropi în drum. Drumul pe o raza de circa 2-3 este plin de asemenea gropi nesemnalizate. Noaptea sunt un pericol pentru o mașină. Înțeleg perfect că este o situație specială și drumul este momentan în lucru, dar semnalizarea este de importanță maximă. Pluscă majoritatea șanturilor mari nu au absolut nici un semn de ocolire. Este strigător la cer!” a semnalat cititorul. Tânărul  speră ca, în urma sesizării,  constructorul să semnalizeze corespunzător lucrările și zonele cele mai periculoase.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns