Corneliu Ştefan a sensibilizat Ministerul Tineretului si Sportului! În sfârşit, se repară acoperişul Sălii Sporturilor din Târgovişte

Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat suma de 300 000 de lei pentru reabilitarea sălii din subordinea Direcției Județene de Sport și Tineret Dâmbovița, după ce ani de zile clădirea  a fost ignorată, atât primăria cât şi Consiliul Judeţean solicitând preluarea acestei pentru reablizare şi modernizare.

În luna mai, deputatul PSD, Corneliu Ştefan, a cerut ministerului să găsească soluţii pentru a aloca fondurile.Acesta şi-a motivat solicitarea subliniind că nu există o altă sală în municipiul Târgovişte proprie organizării de competiţii. Ştefan i-a adresat ministrului de resort o interpelare şi a solicitat să i se răspundă, oficial, în scris, dacă ministerul va aloca sau nu, banii. Printr-un ordin MTS de la finele lunii mai, comisia de specialitate a ministerul a aprobat suma de 300 000 pentru reparaţii cupolă.Potrivit lui Claudiu Mănescu, directorul DJST,  lucările vor începe în maximum două luni. Înainte să aprobe suma de 300 000 de lei, MTS a alocat și 50 000 de lei pentru realizarea unui stdudiu fezabilitate în vederea modernizării sălii de lupte și box a Clubului Sportiv Târgoviște. Mai mult de atât, așa cum s-a exprimat Claudiu Mănescu, toți cei care vor ajunge în Sala Sporturilor vor avea acces gratuit la internet.

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:
Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *