CORBII MARI: Un microbuz școlar a pierdut o roată. Nu transporta copii în acel moment

Incident care pune semne de întrebare, în comuna dâmbovițeană Corbii Mari. Unul din cele două microbuze școlare a pierdut o roată după ce a fost implicat într-un eveniment rutier minor. Microbuzul a derapat în șanț, din cauza unui șofer care a vrut să vireze stânga și nu s-a asigurat. Atunci roata stânga față a mașinii, cu care sunt trasportați elevii, s-a desprins și a rămas în urma mașinii. La momentul incidentului, șoferul tocmai dusese copii din satele Grozăvești și Petrești și se întorcea către primărie.

Revelion 2018

Conform edilului localității, Ionuț Bănică, microbuzul, cumpărat în 2007 de statul român, ar avea toate reviziile la zi.  Martorii evenimentului, spun însă că mașina ar fi  mâncată de rugină. În urma incidentului, microbuzul va fi reparat pe asigurarea șoferului neatent.

Comuna Corbii Mari are șapte sate și două microbuze școlare. Cum au rămas numai cu unul, de mâine, edilul spune că a vorbit cu o firmă de transport pentru a pune la dispoziția primării o mașină.

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns