CONTEŞTI: Imagini de colecţie – Pirandele scoase la muncă în folosul comunităţii

foto MDITV

Revelion 2018

Pirande la muncă în folosul public! Se întâmplă la Bălteni, în comuna Conteşti, unde primăria a decis ca romii să muncească pentru ajutorul social. Aşa că celor are au trecut astăzi prin localitate aproape că nu le-a venit să creadă.


Conform legii, beneficiarii de ajutor social au obligaţia de a presta muncă în  folosul comunităţii. Acest lucru se întâmplă, însă, foarte rar. În iarnă, la Târgovişte, sute de persoane s-au îmbolnăvit brusc când primăria i-a chemat la muncă.

Zilele acestea, primarul din Bughea de Jos a tăiat ajutorul social pentru 15 persoane după ce  i-a prins că şi-au făcut poze din care reieşea că nu sunt nicidecum nişte oameni amărâţi „Când am deschis Facebook-ul i-am găsit în avion. Două familii de cetăţeni din comunitatea de rromi, care se filmaseră în avion şi au postat pe Facebook. Îşi făcuseră selfie în avion, bine mersi, şi aranjaţi”, a declarat primarul citat de presa locală. Alţii au postat imagini în care îşi acopereau copiii cu bani.

 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: