CONTEŞTI: Imagini de colecţie – Pirandele scoase la muncă în folosul comunităţii

foto MDITV

Pirande la muncă în folosul public! Se întâmplă la Bălteni, în comuna Conteşti, unde primăria a decis ca romii să muncească pentru ajutorul social. Aşa că celor are au trecut astăzi prin localitate aproape că nu le-a venit să creadă.

Conform legii, beneficiarii de ajutor social au obligaţia de a presta muncă în  folosul comunităţii. Acest lucru se întâmplă, însă, foarte rar. În iarnă, la Târgovişte, sute de persoane s-au îmbolnăvit brusc când primăria i-a chemat la muncă.

Zilele acestea, primarul din Bughea de Jos a tăiat ajutorul social pentru 15 persoane după ce  i-a prins că şi-au făcut poze din care reieşea că nu sunt nicidecum nişte oameni amărâţi „Când am deschis Facebook-ul i-am găsit în avion. Două familii de cetăţeni din comunitatea de rromi, care se filmaseră în avion şi au postat pe Facebook. Îşi făcuseră selfie în avion, bine mersi, şi aranjaţi”, a declarat primarul citat de presa locală. Alţii au postat imagini în care îşi acopereau copiii cu bani.

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *