Cine este femeia venită din Palma de Mallorca, care a investit 10 milioane de euro într-o comună din Dâmboviţa

Din 8 septembrie, la Conteşti, în judeţul Dâmboviţa, a intrat în funcţiune o fabrică pentru producţia de ambalaje tip r-PET pentru industria alimentară din România. Investiţia are o valoare de peste 10 de milioane de euro şi parţine grupului  Veroniki Holding, la inaugurare fiind prezentă Danielea Veronica Guşă de Drăgan, preşedintele holdingului, cea mai bogată româncă, cu o avere de peste 700 de milioane de euro potrivit Business Magazin.

Revelion 2018

Veronica Guşă de Drăgan este fiica generalului Ştefan Guşă, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei, cunoscut în evenimentele din decembrie 1989.


Veronica Guşă s-a căsătorit în 1995 cu Iosif Constantin Drăgan (cel care a  înfiinţat ButanGas), care avea la acea vreme 78 ani.

În 2001, omul de afaceri a decis să cedeze conducerea operaţiunilor grupului către soţia sa, care după decesul soţului a mutat afacerile într-o nouă structură  Veroniki Holding SpA, cu activităţi în Italia, Albania, Serbia, Grecia, Bulgaria şi România. Veronica Guşă de Drăgan locuieşte în Palma de Mallorca (Spania) alături de copii.

Mai multe  în businessmagazin.ro


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: