Cezar Preda: „PNL este şi va fi partenerul statului de drept si al domnului preşedinte Iohannis”

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a declarat, astăzi, că liberalii se poziţionează în sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis, care recent a reacţioanat după ce Ministrul Justiţiei a spus că o lege a amnistiei şi graţierii ar fi de bun augur. Iohannis a declarat că se opune ferm unei asemenea iniţiative care ar anula premisa egalităţii în faţa legii şi ar duce la dispariţia statului de drept.

Observăm o luptă pe viaţă şi pe moarte între puterea actuală, care a câştigat alegerile, şi asta o recunoaştem, şi statul de drept. Partidul Naţional Liberal va fi partenerul preşedintelui Romîniei şi al statului de drept în această bătălie, ca să nu fie nici un dubiu. Este un atac incredibil asupra instituţiilor statului, incorect, nedrept, bazat doar pe supoziţii şi alegaţii. PNL este şi va fi partenerul statului de drept şi al domnului preşedinte Iohannis, a declarat Cezar Preda, preşedintele PNL Dâmboviţa

 

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *