Ce mai evlavioși! Pelerinajul miniștrilor la Sfântul Nifon de la Târgoviște – VIDEO

An de an crește numărul politicienilor puterii care își fac apariția la sărbătoarea Sfântului Nifon de la Târgoviște. Politicienii nu  ratează evenimentul la care vin câteva mii de oameni din județ. De data aceasta au venit la Târgviște: Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Mihai Fifor, ministrul economiei, Florian Bodog, ministrul sănătații, Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene și Adrian Țuțuianu,ministrul apărării, alături de alți reprezentanți ai PSD.

Sărbătoarea nu a fost, însă, pe placul tuturor târgoviștenilor, mai ales a celor care au fost nevoiți să se deplaseze cu mașina. Restricțiile impuse în traficul municipiului au făcut ca traversarea orașului să le ia șoferilor și câte 30 -40 de minute pentru un traseu de maximum 5 minte.

l

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “Ce mai evlavioși! Pelerinajul miniștrilor la Sfântul Nifon de la Târgoviște – VIDEO

  • 11 august 2017 at 19:28
    Permalink

    🙂 hai la moaște cu grăbire… 😀 )))

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *