ATENȚIE! Taxa de pod de la Fetești nu mai poate fi plătită cash

Daca aveti de gand sa plecati la mare in mini-vacanta de Sfanta Maria, nu va faceti planuri sa platiti cash taxa de pod de pe A2 de la Fetesti.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informeaza intr-un comunicat remis Ziare.com ca va lua unele masuri de fluidizare a traficului in zona Agentiei de Incasare Fetesti in perioada 11 – 15 august.

Revelion 2018

Daca e aglomerat, banda de incasare cash va fi inchisa, iar taxa va putea fi platita ulterior – prin SMS sau la o benzinarie.

„In conditiile in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), circulatia vehiculelor pe celelalte benzi este afectata (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis in cazul achitarii electronice a tarifului), banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de catre reprezentantii Politiei Rutiere pe benzile e-tarif.


In aceasta situatie, utilizatorii au obligatia de a achita peajul pana cel tarziu la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii”, arata CNAIR.

In plus, pentru a reduce timpul de emitere a bonurilor fiscale, pe acestea nu va mai fi inscris numarul de inmatriculare al vehiculului.

Pe de alta parte, in functie de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agentia de Incasare Fetesti pot fi schimbate, adauga Compania de Drumuri.

Mai exista o varianta luata in calcul: Daca din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere pe sensul Constanta – Bucuresti se creeaza ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de incasare in numerar, traficul urmand a fi dirijat si prin spatele cladirii Agentiei de Incasare Fetesti.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!
Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: